Bedrijf

Wie Rock Werchter zegt, zegt ook Stageco. Het bedrijf groeide in het kielzog van Torhout en Werchter uit tot één van de meest prominente, internationale podiumleveranciers ter wereld.


Dit heeft in 1991 geleid tot een opening van een Nederlandse vestiging die ook in korte tijd de Nederlandse markt veroverde. Met als resultaat een marktleiderspositie in Nederland!   

 

Na meer dan 25 jaar ervaring is Stageco vandaag wereldwijd een absolute pionier en trendsetter in het ontwerpen en bouwen van podia en tijdelijke constructies op maat voor ieder evenement. Dit geldt overigens voor zowel kleine als grote evenementen.

 

Stageco garandeert ongeëvenaarde expertise en logistieke ervaring. Mede dankzij het gepatenteerde Steel Tower System kunnen podia snel en veilig opgebouwd en afgebroken worden en zijn alle podiumelementen eenvoudig transporteerbaar.

 

Stageco biedt innovatieve oplossingen voor zowel outdoor als indoor evenementen en beschikt over een uitgebreid productenportfolio, van podiumsystemen, licht- en geluidstoren, en VIP platformen, tot toegangsbruggen, trappenhuizen, en zelfs draaitafels en hydraulische liften.

 

De Stageco Group bestaat uit 8 filialen wereldwijd, waaronder het hoofdkantoor in Tildonk, België, en de lokale kantoren in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Nederland en de Verenigde Staten.

 

Wereldwijd zijn ongeveer 170 vaste werknemers werkzaam bij Stageco; in Nederland zijn dat er 30. Tijdens de drukke zomermaanden worden eveneens de nodige tijdelijke medewerkers aangesteld.